Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett E-mail till limsjonmarathon@yahoo.se

söndag 12 februari 2012

Start- och målplatser





För att ha chansen att komma upp i den magiska sträckan 42 km (ett fullt marathon) förutsätter det att banan mäter 7 km. Limsjöspåret är dock inte 7 km, utan cirka 6.7 enligt Garmin-mätning. Idag undersökte vi potentiella start- och målplatser för att varje varv skall mäta exakt 7 km.

För er som bor i närområdet och vill testa att springa Limsjön runt går det utmärkt trots att det är vinter. Det är inte alls mycket snö och finns ett upptrampat spår runt sjön. Idag såg vi flera joggare där! Kanske deltagare på vårens världspremiär av Limsjön Marathon!

För er som inte bor här - håll tillgodo med vackra vinterbilder från banan.

torsdag 2 februari 2012

Ringar på vattnet

Idag snubblade jag in på en blogg som skrev om Limsjön Marathon...

Hade jag bott i Dalarna så...
Här om dagen läste jag någonting intressant på
en av mina favoritbloggar om ett lopp som hade varit grymt roligt att springa.LÄS MER HÄR om Limsjömaran. Världspremiären för loppet är 19/5-2012. Totalt är sträckan 42 km och då uppdelat på 6 varv á 7 km. Antal varv är upp till var och en och tempot som gänget ska hålla per kilometer ligger på 6:00-6:30min. KANON för dem som är mer uthålliga än exlplosiva!!Vem vet... kanske tar en del av mitt presentkort på SJ och åker ner dit ändå... hm...kanske! Med tanke på att jag den 26e maj ska springa en halvmara så kanske 2-3 varv får räcka då. Ååååh nu vill jag springa Limsjöloppet OCKSÅ!

Klart du ska komma och vara med fast du inte bor i Dalarna!