Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett E-mail till limsjonmarathon@yahoo.se

onsdag 15 april 2015

Anmäl dig till årets upplaga av världens snällaste lopp!

Med 30 dagar kvar till årets upplaga av XBASE Limsjön Marathon kan du från och med imorgon, torsdag 16 april, säkra din plats och den vrålsnygga och unika medaljen!



Klockan 08:00 den 16 maj går startskottet för varv nr 1 och därefter följer 6 varv med gemensamma starter (läs mer om upplägget för dagen i kommande PM). Du väljer själv hur många varv du vill njuta av den vackra miljön och i vilken takt. Genomför du alla 6 varven har du under dagen skrapat ihop inte mindre än 42 km och därmed ett marathon! 
Möjligheternas lopp med andra ord och alla kan delta, barn som vuxna!


Du anmäler dig genom att mejla till limsjonmarathon@yahoo.se. Skriv ditt namn, ort och telefonnummer i mejlet. Du behöver ej ange vilket eller vilka varv du tänker springa. Det går även att efteranmäla sig på plats på tävlingsdagen. Men! Det är bara de 150 första anmälda som garanteras medalj. 


Vi är givetvis glada ju fler som föranmäler sig då det underlättar planeringen av loppet. 
Senast den 13 maj vill vi ha din anmälan och kom ihåg att kontakta oss om du får förhinder och inte kan deltaga!

Vi hoppas att tillsammans skapa en fantastisk dag full av löparglädje!

onsdag 8 april 2015

Nyhetsuppdatering!





Påskutmaningen
På skärtorsdagen presenterade vi sju stycken vinnare i årets upplaga av #påskutmaningen - kolla in på Faceboksidan om du vill se alla vinnarna! Gilla oss på XBASE Limsjön Marathon.

Några dagar senare var loppets arrangörer även med på ett helsidereportage i helgmagasinet Pralin i Falukuriren!

Löpgrupper
Löpgrupperna kör på fram tills Limsjön marathon den 16 maj. Det är INTE för sent att börja nu! Killarna träffas klockan 18.00, tjejerna 19.30 - onsdagar för bägge grupperna - och vi samlas utanför bibblan. Håll dock gärna koll på Facebook för uppdaterad information, idag sprang tjejgruppen ett intervallpass runt Limsjön! Vi har även sprungit gemensamma långpass tillsammans vid några tillfällen. Denna information annonseras också på Facebook. Följ med även på Instagram, limsjonmarathon !

Anmälan till årets lopp
Nu öppnar anmälan till årets lopp inom kort, håll utkik här och på de sociala medierna, samt i Magasinet!